"Leef alsof er geen middernacht bestaat."
krachtige woorden, sterke verhalen © 2015 KVK:63500310
 
 

Workshop poëzie en podium

5 november 2016 9.30-16.30
Hoe draag je een gedicht voor, hoe leer je rijmregels uit je hoofd en op welke manier kun je gedichten verwerken in een voorstelling of verhaal? Aan de hand van drie B’s - bezieling, bedoeling en betekenis – laat Marieke van Bolderen deelnemers kennismaken met poëzie op het podium. Deze workshop is interessant voor iedereen die benieuwd is naar manieren om gedichten voor te dragen en voor vertellers die willen ontdekken op welke manier ze gedichten kunnen gebruiken in een verhaal of vertelvoorstelling. Podium- of vertelervaring is geen vereiste, liefde voor taal wel!

Voorbereiding
Het is aan te raden om één of meerdere gedichten mee te nemen waar je graag mee wilt werken tijdens de workshop. Bijvoorbeeld een gedicht dat je wilt gebruiken in een (vertel)voorstelling, een gedicht dat je graag uit je hoofd wilt leren of een gedicht dat je ontroerd en dat je graag mooi wilt kunnen voordragen.

  

Over Marieke van Bolderen
Marieke van Bolderen is De Stadsdichter van Zwolle. Daarnaast schrijft ze verhalen en treedt ze op als verteller. Aan de Vertelacademie rondde ze de vierjarige leerroute  ‘Vertellen voor een groot publiek’ af met haar solovoorstelling Voor de Leeuwen. In 2013 werd Marieke verkozen tot Jonge Verteller van het Jaar.
Daarnaast is Marieke ondernemer en eigenaar van Uitgeverij Ervaar Boeken, Bureau Buxus en de Ervaarmakelaar. 


Inschrijven kan op twee manieren:

1. Reserveer en betaal via de bovenstaande link of,

2. stuur jij een mail naar giovanni@krachtigewoorden.com met als onderwerp [inschrijving naamworkshop] met jou NAW gegevens. Na inschrijving ontvang jij van ons een factuur en als deze is voldaan dan is je inschrijving definitief.