"Leef alsof er geen middernacht bestaat."
krachtige woorden, sterke verhalen © 2015 KVK:63500310
 
 

Wie ben ik:Mijn naam is Giovanni Masetti, Levensartiest, Poppenspeler en creatieve duizendpoot. In die hoedanigheid doe ik verschillende dingen onder de naam  “Krachtige woorden, sterke verhalen” en onder de werktitel “STERKSTE VERHALEN”

 

foto: Sebastiaan ter Burg, CC BY

Levensartiest:

Als levensartiest zie ik het als mijn missie om het orale verhaal te promoten. Dit eeuwen oude ambacht mensen amuseert, doceert en verbind. Het brengt mensen soms tot nieuwe inzichten en daarmee tot creatieve oplossingen voor hun dagelijkse uitdagingen.

 PoppenBespeler:

Ik trek er geregeld met Jip, Janee, Jenny, Fidilius de tovernaar en vele andere door Nederland. Voor diverse doelgroepen treed ik op en mijn poppen spelen de hoofdrol. Ik treed op bij kinderdagverblijven, scholen en ook verzorgingshuizen.

 

Creatieve duizendpoot en verteller:

Als creatieve duizendpoot vind ik het geweldig om steeds nieuwe dingen te bedenken om het orale verhaal al dan niet met andere organisaties op de kaart te zetten. Ik organiseer geregeld activiteiten waarvoor ik vertellers benader en ze koppel aan andere disciplines zoals dans, muziek en andere podium kunsten. Ook vertel ik graag verhalen aan allerlei doelgroepen: voor kinderen zijn dit veelal theatrale vertelvoorstellingen en voor volwassenen is dat vaak intuïtief vertellen.

foto: Sebastiaan ter Burg, CC BY licentie: http:// creativecommons.org/licenses/ by/4.0/